• Cooked foods Vacuum Cooler

    Asak katuangan Vacuum Cooler

    Siap Vacuum Cooler Cooler Pedaran Singkat
    Téknologi dumasar kana fenomena cai mimiti ngagolak dina suhu anu langkung handap nalika tekanan turun. Dina vakum tiis tekananna diréduksi janten tingkat dimana cai mimiti ngagolak. Prosés ngagolak ngaleungitkeun panas tina tuangeun. Salaku pangaruh, dahareun tiasa didinginkan ku ngirangan tekanan dina rohangan vakum.
    Ku cara kieu, katuangan anu asak tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 10 ℃ dina waktos 20 ~ 30min, katuangan anu dipanggang tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 20 ℃ dugi ka rangkep dina 10-20min.
  • Composts Vacuum Cooler

    Ngadamel Vacuum Cooler

    Pedaran Vacuum cooler
    Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun kompos khusus, dianggo ku évaporasi cai gancang tina kompos-kompos tertentu dina tekanan atmosfir anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.
  • Flowers Vacuum Cooler

    Kembang Vacuum Cooler

    Pedaran Vacuum cooler
    Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun kembang potong seger anu khusus, dianggo ku évaporasi cai gancang tina kembang tertentu dina kaayaan tekanan anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.
  • Herbs Vacuum Cooler

    Herbs Vacuum Cooler

    Pedaran Vacuum cooler
    Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun hérbal khusus, dianggo ku évaporasi cai gancang tina ramuan sareng turt tertentu dina tekanan atmosfir anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.
  • Mushrooms Vacuum Cooler

    Suung Pendingin Vakum

    Pedaran Vacuum cooler
    Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun supa khusus, dianggo ku ngahuapan cai gancang tina supa tinangtu dina tekenan atmosfir anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.
  • Turfs Vacuum Cooler

    Turfs Vacuum Cooler

    Pedaran Vacuum cooler
    Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun turfs khusus, dianggo ku épaporasi cai anu gancang tina turfs tangtu dina kaayaan tekanan anu handap pisan dina rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.
  • Bakery vacuum cooler

    Bakery cooler

    Naon Vacuum Cooling?
    Léngkah 1. Nguap Uap tina jero produk.
    Léngkah 2. Ngaluarkeun énergi dina bentuk panas tina ngahasilkeun seger.
    Léngkah 3. Ngadamel permukaan sareng inti produk dugi ka
    hawa anu sami saatos vakum tiis.
  • Steamed Foods Vacuum Cooler

    Steamed Foods Vacuum Cooler

    Uap Kadaharan Vakum Cooler Pedaran Singkat
    Téknologi dumasar kana fenomena cai mimiti ngagolak dina suhu anu langkung handap nalika tekanan turun. Dina vakum tiis tekananna diréduksi janten tingkat dimana cai mimiti ngagolak. Prosés ngagolak ngaleungitkeun panas tina tuangeun. Salaku pangaruh, dahareun tiasa didinginkan ku ngirangan tekanan dina rohangan vakum.
    Ku cara kieu, katuangan anu asak tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 10 ℃ dina waktos 20 ~ 30min, katuangan anu dipanggang tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 20 ℃ dugi ka rangkep dina 10-20min.
  • Cooked Meats Vacuum Cooler

    Daging Asak Vacuum Cooler

    Vacuum Cooler mangrupikeun téknologi pendinginan penguapan anu gancang. Éta ngirangan tekanan kamer ngalangkungan pompa vakum sahingga titik didih cai dina produk diturunkeun janten cai ngejat pikeun nyerep produk éta sorangan 'panas, teras nurunkeun produk' 
    hawa gancang. Aya seueur kaunggulan tibatan pendinginan alam tradisional sareng pendinginan di kulkas.
  • Vegetables vacuum cooler

    Sayuran vakum tiis

    Naon vakum cooler?
    téknologi pendinginan vakum bénten sareng alat-alat kulkas konvensional, éta mangrupikeun perlengkapan ngolah anu tiis, kalayan gancang, seragam sareng kaunggulan anu bersih. Ngirangan suhu ngalangkungan vakum tiis kahontal ku évaporasi gancang cai nalika tekanan atmosfir di jero rohangan diturunkeun ku pompa vakum. Sacara umum, ngan ukur 30 menit pikeun ngahontal suhu panyimpenan optimum sakitar 5 derajat.