SHENZHEN ALLCOLD CO., LTD

Alamat

Allcold Zone, Xiajie, Qishi Town, Dongguan, Provinsi Guangdong, Cina

Telepon

Jualan: 0769-86662236

Sokongan: 0769-86662246

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami