• Vakum cooling

    Cooling vakum nyaéta pikeun vakum bungbuahan sarta sayuran dina chamber vakum ku pompa vakum sarta nempatkeun kana chamber vakum insulasi.Nalika uap cai saluyu, tekanan jenuh cai dina beungeut celah antara bungbuahan jeung serat tutuwuhan, suhu indoor...
    Maca deui
  • Vakum cooler

    Vakum cooler mangrupakeun alat precooling dina kaayaan vakum - titik golak cai gumantung kana tekanan ambient.Pikeun kadaharan sareng zat anu langkung tiis, suhu udagan precooling vakum aya hubunganana sareng tingkat vakum wates anu tiasa dicapai ku alat.Nu leuwih luhur watesna...
    Maca deui
  • Vacuum cooler for fresh cut flowers

    Vakum cooler pikeun kembang potong seger

    Florikultura mangrupikeun séktor pertanian anu penting di dunya sareng pangaruh sosial sareng ékonomi anu paling penting.Mawar nyumbang kana persentase ageung sadaya kembang anu dipelak.Saatos kembang dipanén, suhu mangrupikeun faktor anu paling mangaruhan aranjeunna.Ieu waktuna pikeun meunteun coo béda ...
    Maca deui
  • VACUUM COOLING – what is it?

    VACUUM COOLING - naon éta?

    VACUUM COOLING - naon éta?Pikeun anu mésér atanapi konsumen supermarkét mangrupikeun ciri kualitas pikeun nyarios yén produkna parantos tiis ku prosés anu unik.Dimana Vakum Cooling béda ti métode konvensional nya éta cooling kahontal ti jero produk tinimbang ku nyoba blo ...
    Maca deui
  • Vakum cooler pikeun suung-3

    Suhu cooling ahir muterkeun hiji peran penting dina waktu pikeun niiskeun.Tahap mimiti niiskeun, dugi ka sakitar 5⁰C, sok gancang pisan (nyadiakeun cooler vakum cekap gancang), tapi niiskeun dugi ka suhu beku peryogi langkung seueur waktos, sakumaha anu ditingalikeun dina grafik.Keunggulan lain...
    Maca deui
  • Vacuum cooler for mushrooms-2

    Vakum cooler pikeun suung-2

    Pre-cooling ditangtoskeun bakal salajengna: 1.reduce laju sepuh, hasilna hirup rak deui;2. nyegah pencoklatan jamur 3. ngalambatkeun laju pembusukan produk ku cara ngalambatkeun atawa ngahambat pertumbuhan mikroba (fungi jeung baktéri);4. Ngurangan laju produksi étiléna 5. Ningkatkeun fleksibilitas pasar 6. minuhan cus...
    Maca deui
  • Vacuum cooler for mushrooms-1

    Vakum cooler pikeun suung-1

    Dina sababaraha taun katukang beuki loba sistem geus dipasang di kebon suung ngagunakeun cooling vakum salaku padika cooling gancang pikeun suung.Ngagaduhan prosés pendinginan anu leres dina tempatna penting dina nanganan sagala produk seger tapi pikeun suung tiasa langkung kritis.Sedengkeun con...
    Maca deui
  • Vacuum cooling for bakery food

    Cooling vakum pikeun kadaharan bakery

    Naon Vacuum Cooling?Penyejukan vakum mangrupikeun alternatif anu gancang sareng langkung éfisién pikeun penyejukan atmosfir atanapi ambient tradisional.Téknologi anu kawilang anyar dumasar kana ngirangan bédana antara tekanan atmosfir ambient sareng tekanan uap cai dina produk.Kalayan ngagunakeun pompa, vakum ...
    Maca deui
  • Vacuum cooler for fresh vegetables

    Vakum cooler pikeun sayuran seger

    Penyejukan vakum seueur dianggo dina industri pangan seger di Amérika Serikat, Eropa sareng Cina.Kusabab cai ngejat dina tekanan lemah sareng meakeun énergi, éta tiasa sacara efektif ngirangan suhu produk seger tina suhu lapangan 28 ° C dugi ka 2 ° C.Allcold khusus dina ieu ...
    Maca deui
  • The benefits of vacuum cooling in mushrooms

    Mangpaat tina cooling vakum dina suung

    Mangpaat cooling vakum dina suung Dina sababaraha taun katukang beuki loba sistem geus dipasang di kebon suung ngagunakeun cooling vakum salaku padika cooling gancang pikeun suung.Ngagaduhan prosés pendinginan anu leres dina tempatna penting dina nanganan sagala produk seger tapi pikeun mush ...
    Maca deui
  • Vegetables vacuum cooler

    Sayuran vakum cooler

    Sayuran vakum cooler Vakum cooler ngaliwatan ngagolakkeun sababaraha cai dina produk seger pikeun ngaleungitkeun panas.Penyejukan vakum ngaleungitkeun panas tina sayuran ku cara ngagolakkeun sababaraha cai anu dikandungna.Produk seger dimuat dina kamar kamar anu disegel.Nalika Salaku cai di jero sayuran robah tina cair ...
    Maca deui
  • Kamar cooler vakum

    Pungsi dasar anu dipigawé ku unggal "komponén" sistem cooling vakum nyaéta kieu: Kamar Cooler vakum Chamber vakum dipaké pikeun nahan produk nu dipikahoyong pikeun leuwih tiis.The chamber vakum diwangun dina cara nu ngurangan volume interior na sakabéh.Sedengkeun tujuanana nyaeta...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2