VOLUUM COOLER

Anjeun tiasa tuangeun
Kadaharan anu paling seger

ALLCOLD mangrupikeun vakum pamimpin dunya dina solusi pendinginan & Pabrikan vakum, dihijikeun sareng SEMCOLD USA (kalibet dina vakum & pendinginan langkung ti 80 taun), Pendingin Vakum kami dirancang pikeun mendingan sayuran, Kembang Segar, Panggang, Dapur Pusat, Suung, katuangan asak & nasi sushi, kompos & rumput laut jsb.

SEMPURNA

NGALAMAN & LAYANAN KUALITAS TINGGI

Pabrikan

ALLCOLD mangrupikeun vakum pamimpin dunya dina solusi pendinginan & Pabrikan vakum

Sertipikat

ALLCOLD nyaéta perusahaan téknologi luhur bakti ka R&D sareng ngagaduhan fasilitas 10.000m2 di Dongguan Cina

PALING PALING POPULER

  • Cooked Meats Vacuum Cooler

    Daging Asak Vacuum Cooler

    Kacepetan gancang gancang, Éta ngan ukur peryogi sakitar 30 menit pikeun niiskeun tina 100 ℃ ka handap tina 10 ℃. Suhu tiis seragam di tengah sareng permukaan dahareun. Henteu aya sarat khusus ngeunaan ukuran, penampilan sareng modeu tumpukan produk NO "polusi kadua" kanggo panyamanan di kamar stainless steel anu terasing. Gancang nembus kisaran suhu 25-50 ℃ anu pas pisan pikeun breed baktéri. Pendingin vakum AllCOLD ayeuna seueur dianggo dina ...

  • Steamed Foods Vacuum Cooler

    Steamed Foods Vacuum Cooler

     Modél Vacuum Cooler & Spésifikasi: Vacuum Cooler Fitur Utama 1. Laju gancang gancang. Dahareun anu asak didinginkan dugi ka 10 ℃ ngan kedah 20-30, kadaharan anu dipanggang didinginkan dugi ka 20 ℃ dina 10-20min. Seragam 2. Cooling. Dina kaayaan vakum, tuangeun didinginkan tina inti dugi ka permukaan. 3. Pendinginan dua tahap pikeun ngirangan leungitna cai tuangeun. Tina suhu luhur dugi ka 60 ℃, tuangeun bakal gancang didamel pikeun ngahindarkeun baktéri anu gancang, panyimpenan anu kadua bakal ngalambatkeun tiis pikeun ngirangan leungitna uap, sareng ningkatkeun rasa pangan. 4.M ...

  • Bakery vacuum cooler

    Bakery cooler

    Kauntungan Cooling Vakum ALLCOLD? 1.Ultra-Fast metode tiis sakitar 20mins / siklus. 2. Umur rak langkung lami ku 2-3 kali. 3. Hemat énergi langkung ti 40%. 4. Minimum karusakan ngahasilkeun. Naha nganggo Vacuum Cooling? Sakali dipanén, sadaya seger janten setrés. Setrés ieu ngahasilkeun réspirasi (napas) sareng transpirasi (kesang) anu utamina dipicu ku suhu. Sayuran & hérbal anjeun boh réspirasi & transpirasi tiasa dikirangan seueur ku vakum kami ku 75% atanapi langkung. O ...

  • Turfs Vacuum Cooler

    Turfs Vacuum Cooler

    Kauntungan tina Vacuum cooler (1) Jaga kualitas turf anu pangsaéna. (2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. (3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga. Ruksakna alit dina permukaan hérbal sareng turf tiasa 'diubaran' atanapi moal teras-terasan ngalegaan. (4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya kagaringan lokal sareng deformasi (5) Komo upami rumput laut dipanén dina hujan, kalembaban dina permukaan tiasa dicabut dina ...

  • Mushrooms Vacuum Cooler

    Suung Pendingin Vakum

    Fitur tina Vacuum cooler (1) Simpen indera sareng kualitas anu pangsaéna (warna, aroma, rasa sareng nutrisi) supa! (2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. (3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga. (4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya drying lokal sareng deformasi (5) Suhu inti sareng permukaan sami. (6) Kusabab pre-cooling, supa tiasa nyimpen panyimpenan anu langkung lami. Naha urang nganggo vakum c ...

  • Herbs Vacuum Cooler

    Herbs Vacuum Cooler

    Kauntungan tina Vacuum cooler (1) Tetep kualitas ramuan anu hadé. (2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. (3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga. Ruksakna alit dina permukaan hérbal tiasa 'diubaran' atanapi henteu teras-terasan ngalegaan. (4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya kagaringan lokal sareng deformasi (5) Sanaos hérbal dipanén dina hujan, Uap dina permukaan tiasa dileungitkeun dina vakum. (6) Du ...