Steamed Foods Vacuum Cooler

Pedaran pondok:

Uap Kadaharan Vakum Cooler Pedaran Singkat
Téknologi dumasar kana fenomena cai mimiti ngagolak dina suhu anu langkung handap nalika tekanan turun. Dina vakum tiis tekananna diréduksi janten tingkat dimana cai mimiti ngagolak. Prosés ngagolak ngaleungitkeun panas tina tuangeun. Salaku pangaruh, dahareun tiasa didinginkan ku ngirangan tekanan dina rohangan vakum.
Ku cara kieu, katuangan anu asak tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 10 ℃ dina waktos 20 ~ 30min, katuangan anu dipanggang tiasa didinginkan tina suhu luhur dugi ka 20 ℃ dugi ka rangkep dina 10-20min.


Detil Produk

 Model Vacuum Cooler & Spésifikasi: 

wuguanfenyue

Fitur Vakum Cooler Utama

1. gancang gancang gancang. Dahareun anu asak didinginkan dugi ka 10 ℃ ngan kedah 20-30, kadaharan anu dipanggang didinginkan dugi ka 20 ℃ dina 10-20min.

Seragam 2. Cooling. Dina kaayaan vakum, tuangeun didinginkan tina inti dugi ka permukaan.

3. Pendinginan dua tahap pikeun ngirangan leungitna cai tuangeun. Tina suhu luhur dugi ka 60 ℃, tuangeun bakal gancang didamel pikeun ngahindarkeun baktéri anu gancang, panyimpenan anu kadua bakal ngalambatkeun tiis pikeun ngirangan leungitna uap, sareng ningkatkeun rasa pangan.

4.Mesin anu didamel ku stainless steel, standar saniter tuangeun anu merenah sareng mesin ngagaduhan penampilan anu saé.

5. Efisiensi tinggi sareng hemat énergi. Pendinginan dua tahap sareng pompa cincin cai khusus pikeun ngirangan biaya ngaji. 6. Operasi hiji tombol sareng pemecahan sistem bantu.

mlo (2)

Komponén Utama Pendingin Vakum

1. Ruang vakum - Pikeun ngamuat tuangeun didamel ku stainless steel.

2. Sistem vakum - Pikeun nyandak hawa dina rohangan vakum, teras tiiskeun tuangeunana.

3. Sistem kulkas - Pikeun néwak uap cai dina rohangan ieu supados mastikeun prosés pendinginan anu teras-terasan.

4. Sistem kontrol --- Pikeun ngendalikeun sareng nunjukkeun kaayaan damel tina vakum tiis.

 

Vacuum Cooler Main Application bidang

1. Dahareun anu diasakan: sayuran asak, supa, daging, daging babi, sapi, lauk, udang sareng sajabana

2. katuangan roti: Kue bulan, kueh, roti dll.

3. Goreng tuang: nasi goreng, bola goreng, spring roll dll.

4. tuangeun tuang: nasi uap, mi, pangsit, sushi, konservasi, roti uap dll.

5. Stuffffing food: dumpling rice, stuffing food, bulan cake food etc.

 

Pilihan Talior Siap Vacuum Cooler

1. Pilihan Kondensor: a. Kondensor pendingin hawa b. Kondensor pendinginan cai

2. Pilihan jero rohangan: a. Panto ayun standar b. Pintu Geser Horisontal

3. Unit mesin khusus disesuaikan: a. Mesin terpadu b. Mesin awak dibagi

4. Pilihan Refrigerant: a.R404a b.R407c


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami