Sayuran vakum tiis

Pedaran pondok:

Naon vakum cooler?
téknologi pendinginan vakum bénten sareng alat-alat kulkas konvensional, éta mangrupikeun perlengkapan ngolah anu tiis, kalayan gancang, seragam sareng kaunggulan anu bersih. Ngirangan suhu ngalangkungan vakum tiis kahontal ku évaporasi gancang cai nalika tekanan atmosfir di jero rohangan diturunkeun ku pompa vakum. Sacara umum, ngan ukur 30 menit pikeun ngahontal suhu panyimpenan optimum sakitar 5 derajat.


Detil Produk

Fitur:

1. Héjo Pendinginan: Énergi hemat & Épisiénsi efisiensi optimal

2. Radily Cooling: Ti 30 ° C dugi ka 3 ° C dina 20-30 Menit

3. Manjangkeun umur rak: Tetep seger sareng Gizi Langkung lami

4. Kontrol Akurasi: PLC ngagabungkeun sareng sénsor sénsitip & klep

5. Desain Operasi Gampang: Kontrol Otomatis damel nganggo layar toél

6. Bagian dipercaya: Busch / Leybold / Elmo Rietschle / Bitzer / Danfoss / Johnson / Schneider / LS 

 

Kaunggulan:

1. Karugian produksi minimal

2. Ékonomi paningkatan dina operasi panén

3. Karugian minimal nalika pamasaran

4. Ngaronjatkeun pemanfaatan ku konsumén

5. kasempetan pasar diperluas

 

Vacuum Cooler Main Application bidang

a. Sayuran – Sagala jinis sayuran daun, sayuran ketang, Brokoli, Suung, jagong amis jst.

b. Kembang – Sagala jinis kembang seger dipotong

c. Bungbuahan – Berry, Céri, graps, strawberry, tomat jsb.

d. Jukut — Sagala jinis jukut dianggo pikeun jukut

 

Kumaha Milih Modél Vacuum Cooler?

1. Jangkauan Kapasitas: 300kgs / Siklus dugi ka 30 ton / siklus, hartosna 1 palét / siklus dugi ka 24 palét / siklus

2. Kamar Vakum Kamar: 1500mm lébar, jero tina 1500mm upto12000mm, jangkungna ti 1500mm dugi ka 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, laju ngompa tina 200m3 / h dugi ka 2000m3 / h.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw damel sareng gas atanapi Glycol Cooling.

5.Jinis jero ruangan: Panto Geser Horisontal / Hidrolik Ka Luhur Kabuka / Hidrolik nangtung nangtung

Vegetables Vacuum Cooler

 

bial

NAHA MILIH MILIH ALLCOLD?

1) 10 Basis layanan di panjuru dunya.
2) Dua Pabrik Cabang di Amérika Serikat sareng Méksiko.
3) ALLCOLD mangrupikeun pabrikan sadunya anu paling ageung 16,000m2.
4) Pasatujuan anu disatujuan tina cooler vakum Ku Menteri Pertanian Perancis.
5) Anggota Pelestarian Pangan Universitas Purdue & téknologi vakum R&D.
6) Diréktur Anggota Cina Vacuum Cooling & Fresh-Keep Professional Committee.
7) Guangdong Nyayogikeun Perusahaan tina niténan kontrak & kiridit pangajen.
8) Langkung ti 12 patén-patén téknologi inti dina Vacuum Cooling Solutions sareng desain. 

veg-slider-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami