Bakery cooler

Pedaran pondok:

Naon Vacuum Cooling?
Léngkah 1. Nguap Uap tina jero produk.
Léngkah 2. Ngaluarkeun énergi dina bentuk panas tina ngahasilkeun seger.
Léngkah 3. Ngadamel permukaan sareng inti produk dugi ka
hawa anu sami saatos vakum tiis.


Detil Produk

Kauntungan Cooling Vakum ALLCOLD?

1.Ultra-Fast metode tiis sakitar 20mins / siklus.

2. Umur rak langkung lami ku 2-3 kali.

3. Hemat énergi langkung ti 40%.

4. Minimum karusakan ngahasilkeun.

 

Naha nganggo Vacuum Cooling?

Sakali dipanén, sadaya seger janten setrés. Setrés ieu ngahasilkeun réspirasi (napas) sareng transpirasi (kesang) anu utamina dipicu ku suhu.

Sayuran & hérbal anjeun boh réspirasi & transpirasi tiasa dikirangan seueur ku vakum kami ku 75% atanapi langkung.

Pelestarian kualitas optimal sareng umur simpan maksimal & waktos panyimpenan / perjalanan.

Turunkeun beban damel pikeun kamar tiis anjeun sahingga turun naek dina suhu

Nilai tambah ka palanggan (ékspor), hatur nuhun kana kualitas anu langkung luhur & langkung konstan.

Kirang runtah, nolak sareng klaim; ngahémat artos, ngamaksimalkeun reputasi anjeun

Nurunkeun biaya énergi sadayana, sabab vakum janten operasi épisién paling énergi

 

NAHA MILIH MILIH ALLCOLD?

1) 10 Basis layanan di panjuru dunya.
2) Dua Pabrik Cabang di Amérika Serikat sareng Méksiko.
3) ALLCOLD mangrupikeun pabrikan sadunya anu paling ageung 16,000m2.
4) Pasatujuan anu disatujuan tina cooler vakum Ku Menteri Pertanian Perancis.
5) Anggota Pelestarian Pangan Universitas Purdue & téknologi vakum R&D.
6) Diréktur Anggota Cina Vacuum Cooling & Fresh-Keep Professional Committee.
7) Guangdong Nyayogikeun Perusahaan tina niténan kontrak & kiridit pangajen.
8) Langkung ti 12 patén-patén téknologi inti dina Vacuum Cooling Solutions sareng desain. 

 

Bakery vacuum Cooler komponén utama

1. Ruang vakum - Pikeun ngamuat tuangeun didamel ku stainless steel.

2. Sistem vakum - Pikeun nyandak hawa dina rohangan vakum, teras tiiskeun tuangeunana.

3. Sistem kulkas - Pikeun néwak uap cai dina rohangan ieu supados mastikeun prosés pendinginan anu teras-terasan.

4. Sistem kontrol --- Pikeun ngendalikeun sareng nunjukkeun kaayaan damel tina vakum tiis.

 

Widang Aplikasi Vakum Cooler Cooler Utama

1. Dahareun anu diasakan: sayuran asak, supa, daging, daging babi, sapi, lauk, udang sareng sajabana

2. katuangan roti: Kue bulan, kueh, roti dll.

3. Goreng tuang: nasi goreng, bola goreng, spring roll dll.

4. tuangeun tuang: nasi uap, mi, pangsit, sushi, konservasi, roti uap dll.

5. Stuffffing food: dumpling rice, stuffing food, bulan cake food etc.

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami