Turfs Vacuum Cooler

Pedaran pondok:

Pedaran Vacuum cooler
Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun turfs khusus, dianggo ku épaporasi cai anu gancang tina turfs tangtu dina kaayaan tekanan anu handap pisan dina rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.


Detil Produk

Kauntungan tina Vacuum cooler 

(1) Jaga kualitas turf anu pangsaéna.

(2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. 

(3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga. Ruksakna alit dina permukaan hérbal sareng turf tiasa 'diubaran' atanapi moal teras-terasan ngalegaan.

(4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya kagaringan lokal sareng deformasi

(5) Komo upami turfs dipanén dina hujan, kalembaban dina permukaan tiasa dicabut dina vakum.

(6) Kusabab pre-cooling, turfs tiasa nyimpen panyimpenan anu langkung lami. Ogé ngajawab tangtangan logistik.

Naha urang nganggo vakum cooler?

Pendinginan vakum tiasa dianggo dina sadaya jinis hérbal & gambut anu peryogi manajemén ranté tiis. Suhu anu leres sareng hérbal sareng turves ningkatkeun manajemén ranté tiis nalika ngangkut. Prosés ieu kapaké pikeun klien anu ngirimkeun produkna ka tujuan kalayan waktos transit anu panjang. Klién ogé moal ngagaduhan klaim kualitas. 

Kumaha Milih Modél Vacuum Cooler?

1. rentang Kapasitas: 300kgs / Siklus ka 30tons / siklus, hartosna 1palle / siklus dugi ka 24 palét / siklus

2. Kamar Vakum Kamar: 1500mm lébar, jero tina 1500mm upto12000mm, jangkungna ti 1500mm dugi ka 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, laju ngompa tina 200m3 / h dugi ka 2000m3 / h.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw damel sareng gas atanapi Glycol Cooling.

5.Jinis jero ruangan: Panto Geser Horisontal / Hidrolik Luhur Buka / Angkat nangtung nangtung hidrolik 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS MEREK

PUMP VACUUM: Leybold Jérman                     

KOMPRESOR: Bitzer Jérman

EVAPORATOR: Semcold USA                           

Éléktrik: Schneider Perancis

PLC & SCREEN: Siemens Jérman                      

TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Dénmark           

Kadali VACUUM: MKS Jérman

bial bial2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami