Suung Pendingin Vakum

Pedaran pondok:

Pedaran Vacuum cooler
Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun supa khusus, dianggo ku ngahuapan cai gancang tina supa tinangtu dina tekenan atmosfir anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.


Detil Produk

Fitur tina vakum cooler 

(1) Simpen indria sareng kualitas anu pangsaéna (warna, aroma, rasa sareng nutrisi) supa!

(2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. 

(3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga.

(4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya kagaringan lokal sareng deformasi

(5) Suhu inti sareng permukaan sami.

(6) Kusabab pre-cooling, supa tiasa nyimpen panyimpenan anu langkung lami.

 

Naha urang nganggo vakum cooler?

Penting pikeun ngagaduhan prosés pendinginan anu leres dina nanganan ngahasilkeun seger. Nanging langkung penting pikeun suung. Kusabab umur rak langkung pondok tibatan hasil-hasil anu sanés. Sakali dipanén, supa gampang tumuh baktéri. Aranjeunna bakal dehidrasi sareng buruk gancang kecuali upami didinginkan sareng dijaga dina suhu panyimpenan anu leres kalayan gancang. Vacuum cooler mangrupikeun alat anu saé sareng kuat pikeun niiskeun supa kalayan épisién sareng gancang.

 

Kumaha Milih Modél Vacuum Cooler?

1. rentang Kapasitas: 300kgs / Siklus ka 30tons / siklus, hartosna 1palle / siklus dugi ka 24 palét / siklus

2. Kamar Vakum Kamar: 1500mm lébar, jero tina 1500mm upto12000mm, jangkungna ti 1500mm dugi ka 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, laju ngompa tina 200m3 / h dugi ka 2000m3 / h.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw damel sareng gas atanapi Glycol Cooling.

5.Jinis jero ruangan: Panto Geser Horisontal / Hidrolik Luhur Buka / Angkat nangtung nangtung hidrolik    

 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS MEREK

PUMP VACUUM: Leybold Jérman COMPRESSOR: Bitzer Jérman

EVAPORATOR: Semcold USA éléktronik: Schneider Perancis

PLC & SCREEN: Siemens Jérman TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Dénmark VACUUM: MKS Jérman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami