Herbs Vacuum Cooler

Pedaran pondok:

Pedaran Vacuum cooler
Pendinginan vakum mangrupikeun cara anu saé pikeun niiskeun hérbal khusus, dianggo ku évaporasi cai gancang tina ramuan sareng turt tertentu dina tekanan atmosfir anu handap pisan dina jero rohangan vakum. Énergi dina bentuk panas diperyogikeun pikeun ngarobih cai tina cairan kana kaayaan uap sapertos dina ngagolak cai. Dina tekanan atmosfir dikirangan dina cai rohangan vakum bisul dina suhu anu langkung handap tina normal.


Detil Produk

Kauntungan tina Vacuum cooler 

(1) Jaga kualitas ramuan anu hadé.

(2) Waktos tiis nyaéta pondok, umumna sakitar15- 20 menit. Gancang, beresih sareng teu aya polusi. 

(3) Tiasa ngahambat atanapi maéhan botrytis sareng serangga. Ruksakna alit dina permukaan hérbal tiasa 'diubaran' atanapi henteu teras-terasan ngalegaan.

(4) Uap anu dicabut ngan ukur 2% -3% beurat, henteu aya kagaringan lokal sareng deformasi

(5) Sanaos hérbal dipanén dina hujan, kalembaban dina permukaan tiasa dicabut dina vakum.

(6) Kusabab pre-cooling, ramuan tiasa nyimpen panyimpenan anu langkung lami. Ogé ngajawab tantangan logistik.

 

Naha urang nganggo vakum cooler?

Pendinginan vakum tiasa dianggo dina sadaya jinis ramuan anu peryogi manajemén ranté tiis. Suhu anu saé sareng hérbal ningkatkeun manajemen ranté tiis nalika transportasi. Prosés ieu kapaké pikeun palanggan anu ngirimkeun produkna ka tujuan kalayan waktos transit anu panjang. Klién ogé moal ngagaduhan klaim kualitas.

 

Kumaha Milih Modél Vacuum Cooler?

1. rentang Kapasitas: 300kgs / Siklus ka 30tons / siklus, hartosna 1palle / siklus dugi ka 24 palét / siklus

2. Kamar Vakum Kamar: 1500mm lébar, jero tina 1500mm upto12000mm, jangkungna ti 1500mm dugi ka 3500mm.

3. Pompa Vakum: Leybold / Busch, laju ngompa tina 200m3 / h dugi ka 2000m3 / h.

4. Sistem pendinginan: Bitzer Piston / Screw damel sareng gas atanapi Glycol Cooling.

5.Jinis jero ruangan: Panto Geser Horisontal / Hidrolik Luhur Buka / Angkat nangtung nangtung hidrolik    

 

ALLCOLD VACUUM COOLER PARTS MEREK

PUMP VACUUM: Leybold Jérman COMPRESSOR: Bitzer Jérman

EVAPORATOR: Semcold USA éléktronik: Schneider Perancis

PLC & SCREEN: Siemens Jérman TEMP.SENSOR: Heraeus USA

Kontrol COOLING: Danfoss Dénmark VACUUM: MKS Jérman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami