Daging Asak Vacuum Cooler

Pedaran pondok:

Vacuum Cooler mangrupikeun téknologi pendinginan penguapan anu gancang. Éta ngirangan tekanan kamer ngalangkungan pompa vakum sahingga titik didih cai dina produk diturunkeun janten cai ngejat pikeun nyerep produk éta sorangan 'panas, teras nurunkeun produk' 
hawa gancang. Aya seueur kaunggulan tibatan pendinginan alam tradisional sareng pendinginan di kulkas.


Detil Produk

Kacepetan gancang gancang, Éta ngan ukur peryogi sakitar 30 menit pikeun niiskeun tina 100 ℃ ka handap tina 10 ℃. Suhu tiis seragam di tengah sareng permukaan dahareun. Henteu aya sarat khusus ngeunaan ukuran, penampilan sareng modeu tumpukan produk NO "polusi kadua" kanggo panyamanan di kamar stainless steel anu terasing. Gancang nyebrang kisaran suhu 25-50 ℃

anu cocog pisan pikeun breed baktéri. 

Pendingin vakum AllCOLD ayeuna seueur dianggo dina ngadinginkan industri pangan anu diasakan sapertos panyawat daging, unggas, nasi sareng produk buatan kacang, sayuran, roti, kuéh sareng sajabana Kami gaduh 2 séri cooler vakum pikeun nyumponan sarat anu béda. Suhu suhu normal pikeun niiskeun tuangeun dugi ka 25 ℃ ~ 30 ℃, séri suhu rendah kana suhu akhir tiasa langkung handap tina 10 ℃.

 

Fitur ALLCOLD: 

1. Téknologi PCM khusus diadopsi dina bubu tiis, pikeun ningkatkeun kapasitas tangkepan cai ngalawan hancur kana kulkas sareng sistem vakum tina percikan uap masal tina asak tuang.

2. Struktur tabung stainless steel weldless diadopsi dina bubu tiis pikeun ningkatkeun bagian konci reliabilitas anu mérek internasional anu kawéntar. 

3. Téknologi kontrol tekanan vakum khusus pikeun méréskeun masalah panyebaran dina niiskeun produk cair kalayan PLC anu maju sareng sistem layar sentuh, Simbol nunjukkeun status operasi sareng jalanna, jelas sareng merenah.

4 Operasi herarkis sareng cryptoguard diadopsi dina operasi alat: 

Pagawe operasi: ngan ukur pikeun tombol mékanika (hurung / pareum)

Téknik produksi: ngan ukur pikeun setting parameter pamrosésan.

Insinyur: pikeun alat debugging, perawatan sareng diagnosis sesar.

5. Sistem operasi otomatis sareng manual, ngajalankeun sareng operasi mesin langkung fleksibel sareng dipercaya.

6. Bahan tina Wacuum chamer nyaéta stainless steel SUS304, dirancang numutkeun sarat GMP. 

 

Model Vacuum Cooler & Spésifikasi: 

wuguanfenyue


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami